آشنایی با هتل داریوش

معماری اصیل ایرانی

هتل بزرگ داریوش کیش نماد تمدن اصیل ایرانی و تمدن بزرگ مردم پارس است. در ساخت این هتل تلاش بسیاری توسط بهترین معماران و پیکرتراشان ایرانی به کار رفته است. نام این هتل داریوش گذاشته شده است چراکه همه اجزا در ساخت آن از تندیس ها، ستون ها و سنگ نگاره های محوطه و داخل عمارت همگی برگرفته از ساخت کاخ های آپادانا و تچر در تخت جمشید می باشد که به مهمانان این امکان را می دهد که خود علاوه بر امکانات هتلی به صورت یک موزه، مورد توجه و بازدید ایشان قرار گیرد.

دروازه ملل

ورودی هتل با الهام از دروازه ملل تخت جمشید طراحی شده است. دروازه ملل یکی از برجسته‌ترین سازه‌های مجموعه باستانی تخت جمشید (پرسپولیس) است که به فرماندهی داریوش بزرگ در حدود سال ۵۳۰ قبل از میلاد ساخته شده است. این دروازه به عنوان ورودی اصلی به پایتخت امپراتوری هخامنشیان خدمت می‌کرد و نقش مهمی در مراسم‌های رسمی و استقبال از نمایندگان ملل مختلف ایفا می‌کرد. در مجموع، دروازه ملل تخت جمشید نه تنها یک شاهکار معماری باستانی است، بلکه نمادی از قدرت، تنوع فرهنگی و هنر هخامنشیان می‌باشد که امروز همچنان جایگاه ویژه‌ای در تاریخ و فرهنگ ایران دارد.

هتل بزرگ داریوش

واقع در جزیره زیبای کیش در قلب خلیج فارس با تفریحات و امکانات گردشگری مناسب

واقع در جزیره زیبای کیش

از دیگر امکانات رفاهی که در اتاق های هتل بزرگ داریوش وجود دارد می توان به سرویس کامل چای، بالکن با چشم انداز رو به باغ و یا دریا، تلوزیون هوشمند، مینی بار و سرویس حمام به صورت وان (اتاق های استاندارد و سوییت کاباناها) و وان حمام جکوزی (سوییت ها و اتاق های لوکس) اشاره کرد. آورده است تا با استفاده از تجهیزات و کادر حرفه ای در محوطه هتل مشرف به خلیج فارس بتوانند از این امکان بهره مند گردند.

آشنایی با هتل داریوش

معماری اصیل ایرانی

گل نیلوفر

گل نیلوفر

گل نیلوفر نماد ریاضت، تندرستی، زیبایی، عشق، کامیابی، صلح جهانی، باروری، عبادت، حمایت از موجودات زنده و قدرت حاصل خیز بودن زمین است. گل نیلوفر آبی ریشه در خاک و ساقه در آب دارد و روی آن به طرف خورشید است. این گل نماد نجابت، رشد معنوی، کمال و چرخه تولد و رشد انسان نیز است. نیلوفر مظهر روشنایی نیز بوده در نتیجه حاصل قدرت خلاق خورشید ، ماه و آتش نیز هست. از این گل به عنوان محصول خورشید و آب ها هم نام برده می شود.

کاخ تچرا

کاخ تچرا

کاخ تچرا، تالار آینه یا کاخ زمستانی ویژه داریوش بزرگ از نخستین کاخ‌هایی است که بر روی سکوی تخت جمشید یافته شد. سنگ‌های این کاخ، خاکستری است به‌گونه ای‌ که بازتاب آدمی در آن می‌افتاده و از همین رو تازگیها آن را آینه خانه یا تالار آینه هم می‌خواندند. بر روی دیواره‌های پلکان این کاخ نقشهای گوناگونی دیده می‌شود. از شاهان هخامنشی داریوش بزرگ، خشایارشا و اردشیر سوم سنگ نوشته‌هایی در این کاخ به جای مانده‌است.

گاو بالدار یا لاماسو

گاو بالدار یا لاماسو

در اساطیر کهن ایرانی یک خدای محافظ بوده‌است، که معمولاً با بدن گاو نر یا شیر، بال عقاب و سر انسان نشان داده شده‌است. در فرهنگ‌های مختلف به نام‌ها و شکل‌های گوناگون وجود دارد. چهره‌هایی از لاماسو هنوز در بنای پارسه (تخت جمشید باقی‌مانده‌اند. این آثار معمولاً به آشوریان باستان نسبت داده شده‌اند. لاماسو را در ورودی شهر قرار می‌دادند تا هرکسی که وارد شهر می‌شود بتواند آن را ببیند. لاماسو از جلو ایستاده و از کنار در حال راه رفتن به نظر می‌رسد. از این حالت برای قدرتمند نشان دادن لاماسو استفاده می‌شده‌است. لاماسو در زندگی واقعی بسیار بلند بوده‌است، از همین رو از آن به عنوان نمادی از قدرت استفاده می‌کردند.

ستون پارسی یا ستون تخت جمشیدی

ستون پارسی یا ستون تخت جمشیدی

شکل متمایزی از ستون است که در دوره معماری هخامنشیان در ایران باستان توسعه یافت و احتمالاً شروع آن اندکی پیش از ۵۰۰ سال قبل از میلاد بوده است. این گونه ستون‌ها عمدتاً از بازمانده‌های تخت جمشید شناخته می‌شوند، جایی که ستون‌های اصلی عظیم دارای یک پایه، بدنه شیاردار و یک سرستون با دو جانورِ پشت به پشت هستند که اکثراً نماد گاو دارند. کاخ‌های هخامنشی دارای تالار ستون‌دار عظیمی به نام آپادانا بودند که توسط چندین ردیف ستون در داخل نگهداری می‌شدند.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙